''Dé plek waar jij jouw vraag over je mentale, emotionele of fysieke gezondheid kan komen stellen"

1. Plan jouw adviesgesprek

Wees welkom voor een coachend (online) adviesgesprek. Wij bieden jou een luisterend oor en denken met je mee over welke stappen jij kunt gaan zetten. Uiteraard houden we altijd rekening met jouw situatie en wensen.

2. Ontvang jouw advies

Direct na het adviesgesprek ontvang je jouw tips en hulpmatch. Denk hierbij aan een verwijzing naar een coach, therapeut of ander soort hulp die bij jou past.

3. Aan de slag

Wij regelen de kennismaking met jouw hulpmatch. Jullie bespreken samen de verdere aanpak. Wij zetten de nodige informatie uiteraard door, zodat jullie snel aan de slag kunnen.

”Ik ben onwijs goed geholpen.

Ik voelde mij echt gezien”

5/5

Laurens (36)

De hulp waar ik naar doorverwezen ben was ik nooit zelf uitgekomen. Het heeft mij snel weer op de goede weg geholpen

5/5

Willemijn (25)

Alleen het adviesgesprek heeft voor mij al veel duidelijk gemaakt

5/5

Sofia (47)

Hoe is het met je lichamelijke en mentale gezondheid? Zit je lekker in je vel? Hoe gaat het op het werk en daarbuiten? Heb je iets meegemaakt de laatste tijd? Heb je wensen voor verandering? Wat jouw situatie ook is: ons team is er voor jou!

Het aanbod in hulp is ontzettend groot en misschien zie je door de bomen het bos niet meer als het aankomt op het vinden van de juiste hulp. Mensen komen bij ons met allerlei situaties, van behoefte aan persoonlijke groei, veranderingen in hun leven tot de wens voor ondersteuning. Bij ons kun jij stoppen met je zoektocht en beginnen aan jouw herstel en persoonlijke groei.

Liefs,

Sabine en Melissa, de oprichters van The Inner Agency

Wij bieden jou een luisterend oor + de juiste match in het enorme aanbod van hulp

Altijd een persoonlijk gesprek waarbij samen met jou naar de kern van jouw vraag en situatie wordt gekeken

Bij ons geen lange wachttijden. Wij werken met een betrokken team zodat we veel plaats in de agenda kunnen bieden

Er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen, behoefte, budget en situatie

We werken samen met een breed regulier en alternatief netwerk van getoetste hulpverleners, onze The Inner Agency Partners

Wanneer toch blijkt dat wij niet direct een match hebben voor jouw vraagstuk dan gaan we hier specifiek naar zoeken en mocht jouw vraag nou echt niet bij ons passen dan schakelen we met andere organisaties

Je zou ons gezien kunnen hebben bij :