Direct aan de slag met jouw welzijn

Heb je iets meegemaakt waarvoor je hulp wenst? Zit je niet lekker in je vel? Of wil je juist met jouw persoonlijke ontwikkeling of leefstijl aan de slag? Wat jouw situatie ook is, wij helpen je. 

1. Plan direct een persoonlijk adviesgesprek met één van onze professionals
2. Ontvang daarna direct jouw login met tips en hulpmatch

Zo kom je precies bij die coach, therapeut of sessie die echt bij jou past! 

Previous
Next

Eén plek voor alles rondom welzijn van medewerkers

Secundaire arbeidsvoorwaarden rondom vitaliteit en de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers worden steeds vaker toegepast.  Is hier binnen jouw organisatie al ruimte voor? Wij denken graag met je mee en bieden een oplossing:

Wij bieden dié plek waar iedere medewerker terecht kan voor hulpvragen en voor alles rondom vitaliteit en mentale ondersteuning. Wij staan voor een persoonlijke benadering en advies op maat om zo ziekteverzuim te verlagen en werkgeluk te verhogen. 

Ben je hier via jouw werkgever?

Biedt jouw werkgever jou aan om met ons in gesprek te gaan? Of heb je de Persoonlijkheid en Leefstijl Scan uitgevoerd en kom je jouw resultaten met ons bespreken?  Wees welkom.

Het aanbod in hulp is ontzettend groot en wellicht zie je door de bomen het bos niet meer als het aankomt op het vinden van de juiste hulp. Wellicht wil je aan de slag met groei of leefstijlverandering, maar weet je niet waar te beginnen?  Neem alleen al het toenemende aantal  coaches en de tal van mogelijkheden in (alternatieve) therapieën en  diversiteit aan trainingen. De zelfhulpboeken vliegen over de toonbank en de adviezen ons om de oren. Het kan daardoor lastig zijn om te weten waar jij het beste bij geholpen bent. 

Daarom zoeken wij samen met jou precies uit wat bij jou past. We werken samen met een breed netwerk van hulpverleners, onze The Inner Agency Partners. Hierdoor hebben we voor bijna iedere vraag een passend antwoord en mocht jouw vraag niet bij ons thuis horen, dan schakelen we met andere instanties. Bij ons geen lange wachtrijen, boek vandaag nog jouw gesprek: 

Reviews