AW-10938059421

The Inner Agency voor bedrijven

Het welzijn en de ontwikkeling van medewerkers heeft in de afgelopen jaar steeds meer aandacht gekregen. Zaken als coaching of vitaliteitstrajecten worden regelmatig ingezet. Een jaar na onze oprichting zijn wij diverse samenwerkingen aangegaan en dit blijkt nodig als je kijkt naar de toenemende cijfers* van ziekteverzuim, van chronische ziekten en psychische klachten. Wij geloven namelijk in onze persoonlijke benadering en het bieden van een op maat oplossing specifiek per medewerker. 

            “Een medewerker echt zien, erkennen en waarderen is belangrijk voor de                                       verbondenheid, verantwoordelijkheid en het bedrijfsgevoel”

 

Wij van The Inner Agency bieden dié plek waar medewerkers hun vragen kunnen stellen omtrent welzijn, persoonlijke ontwikkeling of voor vertrouwelijke gesprekken. 
Een medewerker kan 24/7 bij ons inloggen voor het aanvragen van een gesprek. Onze gesprekken zijn coachende advies gesprekken waarin we samen met de medewerker zoeken naar de kern en zo komen tot het juiste advies.

Kort nog wat voordelen op een rij:

Bij iedere samenwerking maken wij voorafgaand een specifiek implementatieplan gericht op de samenwerking , de omgang met doorverwijzingen en het advies zodat onze samenwerking altijd past binnen de bedrijfscultuur.  Samen voor het welzijn van de medewerkers!

 Meer weten? Interesse in onze brochure of eens kennismaken:?   

  • In 2020 hadden 1,2 miljoen Nederlandse werknemers burn-outklachten
  • In 2021 was één op de zes Nederlanders (dit is zon 15 procent) psychisch ziek
  • Uitval van gestrest personeel kost werkgevers veel geld: in 2019 kostte volgens TNO burn-out klachten en ander stress gerelateerd verzuim werkgevers zo’n 3,2 miljard Euro