AW-10938059421

The Inner Agency voor bedrijven

 

Het welzijn en de ontwikkeling van medewerkers heeft in de afgelopen jaar steeds meer aandacht gekregen. Zaken als coaching, persoonlijke ontwikkeling of vitaliteitstrajecten  worden regelmatig ingezet. Wij van The Inner Agency zijn een jaar na onze oprichting diverse samenwerkingen met bedrijven aangegaan en dit blijkt nodig als je kijkt naar de toenemende cijfers* van ziekteverzuim, van chronische ziekten en psychische klachten.

Wij geloven namelijk in onze persoonlijke benadering en het bieden van een op maat oplossing specifiek per medewerker.

 

               “Een medewerker echt zien, erkennen en waarderen is belangrijk voor de                                           verbondenheid, verantwoordelijkheid en het bedrijfsgevoel”

 

The Inner Agency biedt dié plek waar medewerkers hun vragen kunnen stellen omtrent welzijn, persoonlijke ontwikkeling of voor gesprekken in vertrouwen. Wellicht heb je als werkgever of HR al met regelmaat te maken met een hoog of langdurig ziekteverzuim. Wij zien hierbij vaak lange wachttijden, een onjuiste match qua hulpverlener of dat er geen snelle gerichte actie wordt ondernomen. Dit kan anders.

Een medewerker kan 24/7 bij ons inloggen voor het aanvragen van een gesprek. Onze gesprekken zijn coachende advies gesprekken waarin onze professional samen met de medewerker zoekt naar de kern en zo komt tot het juiste advies. 

infographic 2 08-04 (002)

Na het gesprek ontvangt de medewerker een persoonlijke plan met direct toepasbare tips en doorverwijzing naar de juiste hulp (coaching, therapie, training etc.).

Samenwerken met The Inner Agency:

  • 24/7 inlog
  • Verlagen van het ziekteverzuim
  • Positieve bijdrage aan cultuur en sfeer
  • Preventieve benadering ziekteverzuim
  • De medewerker wordt gehoord en gezien
  • Uitbesteden rol van vertrouwenspersoon
  • Niet alle medewerkers in hetzelfde programma maar op maat doeltreffend advies

Bij iedere samenwerking maken wij voorafgaand een implementatieplan op maat gericht op de samenwerking, de informatievoorziening, de omgang van de doorverwijzingen en het advies zodat onze manier van werken volledig past binnen het bedrijf en de cultuur. Samen zorgen we voor het welzijn van medewerkers! 


Wil je eens met ons in gesprek of onze brochure ontvangen, neem gerust contact met ons op:

*
-In 2020 hadden 1,2 miljoen Nederlandse werknemers burn-outklachten
-In 2021 was één op de zes Nederlanders (dit is zon 15 procent) psychisch ziek
-Uitval van gestrest personeel kost werkgevers veel geld: in 2019 kostte volgens TNO burn-out klachten en ander stress gerelateerd verzuim werkgevers zo’n 3,2 miljard Euro

Dit is waarom andere bedrijven voor ons gekozen hebben: