Sabine’s deelname aan een familie opstelling

free-photo-of-zwart-en-wit-man-meisje-foto

Onze klanten vertrouwen ons met hun persoonlijke verhaal en komen om te werken aan hun ontwikkeling. Dan kunnen wij zelf uiteraard niet achterblijven. We doen met ons team en als individu met regelmaat een sessie of investeren in trajecten of lezen boeken.

Mijn eigen ervaring is dat ik steeds blijf leren en mijzelf stapje voor stapje blijf verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Nu mocht ik deelnemen aan een familie opstelling bij een van onze partners. De opstelling was in het bos en het was zo’n mooie ervaring, te mooi om niet te delen.

In een familie opstelling wordt je systeem in kaart gebracht naar aanleiding van een vraag. Je krijgt inzichten in patronen die er spelen op zielsniveau waar op dat moment mee gewerkt kan worden.

De opstelling heeft mij weer inzicht gegeven in dynamieken waar ik als mens tegen aan liep. De mensen die er waren, hebben geholpen antwoorden te vinden én shifts te maken. Hiermee werd direct duidelijk een deel wat niet meer werkbaar was voor mij, doorbroken. Een familiepatroon, die al generaties oud was en op een onbewust niveau mij belemmerde.

Ik vond het extra bijzonder om te mogen ervaren hoe in dit geval onze partner te werk ging, hoe onwijs goed zij was in het creëren van de veiligheid in de groep. Dat droeg extra bij aan alles wat er die dag kon ontstaan. 

Liefs,

Sabine

Deel dit bericht via