Wanneer je fundamenteel anders bent bedraad

Chantal Hubert- “Wanneer je fundamenteel anders bent bedraad, doe je dingen op een andere manier. Een manier die mensen niet altijd gewend zijn, die door anderen niet altijd begrepen wordt, een manier die onvoorspelbaar is en daardoor als ongemakkelijk of bedreigend kan worden ervaren. 

Vanuit daar kunnen er tal van oordelen op je worden afgevuurd. Deze oordelen bevestigen je in jouw gevoel dat je “anders” bent. Maken je onzeker en zorgen ervoor dat je je bovengemiddeld gaat aanpassen om maar te kunnen voldoen aan de verwachtingen die anderen van jou hebben. Om maar niet continue met anderen in conflict te raken.

Langzaam maar zeker verlies je je eigen zijn. Verlies je jouw passie, gedrevenheid, enthousiasme, plezier en leergierigheid. 

Je raakt verveelt, je gevoel vlakt af, je verliest je zingeving, voelt je waardeloos, staat volledig op de handrem en raakt passief. 

En dan? Dan ben je opeens volledig uitgeput en opgebrand. Wie ben jij? Wat vind je ook alweer leuk? Wat past bij jou? Je weet het niet meer en bovenal vraag je je af; Hoe kom je uit deze neerwaartse spiraal?

Stop met jezelf boven gemiddeld aanpassen. Vertrouw op jouw inzichten, analyses en hetgeen dat jou drijft! Je ziet het goed! Je doet het goed! 

Stippel je eigen pad uit en durf deze te volgen, draag jouw visie uit en durf hiervoor te gaan staan! Gebruik jouw passie, talenten en doorzettingsvermogen! 

Stop met jezelf verstoppen uit angst dat je wordt afgekeurd! Druk weer op het gas pedaal of ga met jezelf aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld bij the Inner Agency! Zij hebben een tal aan partners die afgestemd op jouw behoeften samen met jou jouw pad kunnen uitstippelen op een manier die volledig bij jou past! 

Ja jij mag zijn wie jij bent! Spreken we je snel? zodat we jouw talenten kunnen gaan benutten!”

Liefs,

Chantal

Deel dit bericht via