Het doolhof aan deuren

Chantal Hubert- Ken je dat? Dat je een gesprek met iemand hebt en dat je direct de verbinding met elkaar maakt?

Dat je brein overuren draait; nieuwsgierig wordt, ideeën creëert en je veel meer over iemand wil weten?

Nou precies zo’n gesprek had ik met de Inner Agency.

“zou je columnist willen worden?” BIG SMILE, “JA!” Daar hoefde ik geen seconde over na te denken.

Het leuke aan het leven is, is dat er vanzelf deuren op je pad komen die op een kier staan. Het is dan aan jou of je wilt onderzoeken wat er zich achter deze deur bevindt. Durf je je hoofd om het hoekje te steken? Hallo te zeggen?

Alleen door om het hoekje te kijken kun je beslissen of het bij je past en je de deur verder open maakt of dat je toch besluit de deur weer te sluiten, omdat het niet bij je past.

Zo kom je vanzelf op de voor jouw juiste plek terecht.

De hulpverlening beschikt alleen over een immens groot doolhof aan deuren die allemaal op een kier staan. Uren, maanden, weken ben je bezig met het openmaken van deuren. Probeer je op de juiste plek te komen, maar dit lukt je telkens niet.

Misschien dat de deur van de Inner Agency dit doolhof voor jou kan doorbreken. Durf je bij ons om het hoekje te kijken? Dan kijken wij wat er bij jouw past en dan maken wij de volgende deur of deuren voor jou open bij een of meer van onze partners die jouw kunnen helpen, specifiek gericht op jouw hulpvraag!

Dat scheelt je ellenlange wachtlijsten, intakegesprekken en teleurstellingen.

Zodat jij hulp kunt krijgen specifiek gericht op de hulpvraag die jij hebt op een manier die bij jouw past, waardoor je op de voor jouw juiste plek terecht komt! En jij jouw talenten kunt gaan benutten!

Deel dit bericht via