AW-10938059421

Voor bedrijven:

Wil je als werkgever betrokken zijn bij het welzijn van jouw medewerkers? Wij bieden die plek.

Als werkgever is de Arbo regeling verplicht, ooit stil gestaan bij een preventieve benadering? Aandacht voor iedere medewerker specifiek, direct hulp wanneer nodig en mogelijkheden voor de ontwikkeling.

Wij bieden die plek waar medewerkers 24/7 terecht kunnen voor vragen omtrent hulp, welzijn, persoonlijke ontwikkeling of voor gesprekken in vertrouwen. Direct een persoonlijk plan met tips en eventuele doorverwijzing naar net die hulp of groei die gewenst is.

Voor personen:

Heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt? Wij wijzen je de weg.

Heb je iets meegemaakt waardoor je hulp wenst? Wil je met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag? Zit je niet lekker in je vel? Misschien ervaar je angst of heb je paniekaanvallen. Wat jouw situatie ook is, wij helpen je. 

Onze professional gaat persoonlijk met jou in gesprek waarbij samen gezocht wordt naar de kern van jouw vraag en naar wat je nodig hebt. Hierna ontvang je jouw persoonlijke plan met direct toepasbare tips en doorverwijzing. 

We leven in een tijd waarin de zelfhulpboeken over de toonbank vliegen en waarin de leefstijl adviezen geregeld voorbij komen. Het aanbod is enorm. Neem alleen al het aantal coaches en de diversiteit aan mogelijkheden in (alternatieve) therapie, trainingen of sessies. Het kan hierdoor lastig zijn om te weten waar jij het beste bij bent geholpen.

Wij werken samen met een breed netwerk van coaches, therapeuten en andere hulpverleners. Hierdoor hebben we voor bijna iedere vraag een passende manier van hulp. Daarnaast bij ons geen lange wachttijden, maar direct een persoonlijk gesprek met hulpmatch en direct toepasbare tips. 

 

Waarom The Inner Agency

The Inner Agency is er om op een persoonlijke manier die plek te bieden waar iedereen terecht kan voor hulpvragen en/of persoonlijke ontwikkeling.

We maken nu eenmaal allemaal dingen mee in het het leven en soms heb je hier net even extra inzichten en/of hulp bij nodig.

Reviews