Zoek je naar inspiratie?

In onze afleveringen delen we open en eerlijke verhalen voor en door mensen. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en professionals over onderwerpen waar wel vragen over zijn, maar vaak minder snel over gesproken wordt.  Heb je vragen na het luisteren van een aflevering? Laat het ons gerust weten. 

Wanneer wij een thema tegen komen waar volgens ons meer over gedeeld mag worden dan delen we dit in onze The Inner Agency Blog. Ook delen we hier interessante artikelen of onderzoeken.  

”Ik ben onwijs goed geholpen.

Ik voelde mij echt gezien”

5/5

Laurens (36)

De hulp waar ik naar doorverwezen ben was ik nooit zelf uitgekomen. Het heeft mij snel weer op de goede weg geholpen

5/5

Willemijn (25)

Alleen het adviesgesprek heeft voor mij al veel duidelijk gemaakt

5/5

Sofia (47)

The Inner Agency in de Media

brabants dagblad

26 juli 2023

Melissa verdwaalde in een wereld vol coaches en therapeuten en nu helpt ze anderen. 

Wie kan me helpen? Een antwoord vinden was voor Melissa moeilijker dan je zou hopen., toen ze mentaal en fysiek in de kreukels lag. Want zoveel coaches en therapeuten. Nu helpt ze anderen bij de zoektocht.

Foto podcast hou het luchtig

Melissa in de Podcast  van Hou het Luchtig over ”Ondernemen met een longaandoening”. Hieronder vind je het artikel en via deze link de video.

hetkontakt

28 januari 2023

Een moeilijke periode zette Melissa aan het denken: wilde ze op dezelfde manier verder, of was het tijd om hulp te zoeken? Met de ervaringen die ze destijds opdeed, verwijst ze nu andere mensen die een lastige periode doormaken en op zoek zijn naar hulp.

wendy

5 mei 2023

Melissa deelt haar persoonlijke verhaal over waarom het voor haar nodig was haar mindset en leefstijl te veranderen. En waarom ze vervolgens The Inner Agency start om ook anderen te helpen in het krijgen van de juiste hulp. 

feemmagazine

Maandelijks geeft Sabine in het Feem Online Magazine een eerlijk kijkje in de gesprekken en adviezen die wij dagelijks voeren.  

 

huisartswerkt

Voor het platform huisartswerkt.nl schreef Sabine een artikel: Hoe wil je herinnerd worden? 

Wil je een artikel met of over ons schrijven?