Melissa & Sabine

De wondere wereld van Persoonlijke ontwikkeling

Melissa Lievaart – Wanneer je anderen de weg wijst in hulp: dan kun je natuurlijk zelf niet achter blijven 🙂
Sowieso is mijn eigen ontwikkeling iets wat als een rode draad door mijn leven loopt. Soms wat meer aanwezig, soms wat op de achtergrond.

Lees meer –>

klankschalen

Klankschalensessie

Melissa Lievaart – Samen met Sabine ben ik een klankschalensessie gaan volgen bij één van onze partners. Wist je dat klanken ervoor zorgen dat je lichaam weer in balans komt?

De schalen geven trillingen op verschillende hoogtes en trillingsfrequenties.

Lees meer –>

Clichés als “wat je niet doodt maakt, maakt je sterker” of “doorvoel je emoties” JA, maar hoe dan?

Melissa Lievaart – Iedereen maakt dingen mee en iedereen gaat daar anders mee om. We hebben verdriet, pijn of andere heftige emoties. We krijgen allemaal testen of beproevingen in het leven. 

Lees meer –>

Keerpunt in het leven van onze klanten

Melissa Lievaart – Bij veel van onze klanten zien we dat ze een keerpunt in hun leven mee hebben gemaakt. Ontslag, ziekte, verlies, depressie, burn-out, vaak heftige of juist bijzondere gebeurtenissen waardoor hun leven verandert. 

Lees meer –>

Binaural beats als hulpmiddel?

Melissa Lievaart – Binaural beats, heb je er ooit van gehoord of naar geluisterd? Het is eigenlijk het opzetten van je koptelefoon en luisteren naar geluid waarbij in ieder oor een andere frequentie te horen is, vaak in de vorm van trillingen

Lees meer –>

Het taboe op hulp

Melissa Lievaart – Is hulp zoeken nu een kracht of een zwakte? Is het sterk om in. te zien dat je het niet alleen kunt en hierdoor gebruik te maken van iemand zijn expertise? Of is het een zwakte omdat je het maar alleen moet kunnen?

Lees meer –>

Wat is nu precies een hulp- of een levensvraag?

Melissa Lievaart – Wij communiceren dat wij er zijn voor iedereen met een hulp- of levensvraag. Maar wat is nu eigenlijk hulp- of een levensvraag?

Lees meer –>

Geen kiekeboe meer, echt in contact komen met Jouw eigen ik: zelfverbinding

Melissa Lievaart– Het woord verbinding roept vooral verbinden op met mensen om ons heen. We zijn sociale wezens die graag de verbinding met anderen aan gaan, we zoeken hierbij naar zelfbevestiging. Doen we het wel goed? Worden we wel gewaardeerd?

Lees meer –>

Iets minder: ‘Ja maar’

Sabine van der Hulst– Tussen wat je wilt een wat je doet zit vaak een ‘ja, maar’ praktische bezwaren of angsten om dingen niet te doen. er is een manier om toch tot je eigen keuzen of je eigen stappen te komen

Lees meer –>