Eerst zien dan geloven of is het eerst geloven en dan zien?

Nicole de Vries- We willen vaak eerst zien en dan geloven… Maar de kunst is  juist eerst geloven en dan gaan we het vanzelf zien.

Toen ik begon met ondernemen had ik nog de mindset van een werknemer. 

Alles begint bij hoe je jezelf ziet. Juist op het moment dat je nog niet bent waar je wilt zijn kan je wel al in die energie kruipen en op die manier jezelf gaan profileren. 

Maar het begin van die switch in je mindset… Die is spannend. Onzekerheid, dat stemmetje dat je hoort, alle redenen waarom je het niet moet gaan doen. Vaak wordt dit dan ook weerspiegelt in je buitenwereld door de mensen om je heen.

Op zulke momenten ga ik tegen mezelf praten alsof ik tegen een kind praat die even wat geruststelling nodig heeft. Het is super logisch dat je je zo voelt, je mag je gewoon zo voelen, je bent ook maar gewoon een mens, je doet je best, het komt goed, jij kan dit als geen ander, je komt er wel, wat zou nou de beste uitkomst zijn, wat wil je uitdragen, hoe kan je het beste andere helpen en wie wil je zijn? 

Vergeet alles wat er is gebeurd en start met zijn wie je wilt zijn. Start met je beste zelf te zijn. Je beste versie is juist de versie waar je authentiek bent en kwetsbaar. Je kan hier ieder moment voor kiezen. Gewoon hier en nu.

Deel dit bericht via