Onze columnisten

Sanne van Paassen

Sanne van Paassen

Hi. Sanne hier! Ex Topsporter, motivator en boerendochter. Als topsporter heb ik geleerd alles te geven en te laten om die top te bereiken. Echter kwam ik tot het inzicht dat bij mij de topsport pas écht begon bij het leven ná de gouden medaille. Sinds ik zelf, maar ook mijn klanten leer de technieken vanuit mijn sportcarrière toe  te passen in het echte leven, merkte ik dat ik energie kreeg. Wat resulteerde in een succesvollere onderneming en leven. Uit deze lessen heb ik de peak performance methode ontwikkeld en hier een boek over geschreven. Waarom? Omdat ik geloof dat wanneer je echt in je dromen geloofd, je tot nog meer in staat bent dan dat jij zelf nu denkt. Ik ben partner van The Inner Agency en zal ook via columns meer met jullie delen over onderwerpen waarmee ik anderen help.

Wil je mijn blogs lezen klik dan op mij!

Bart Kramp

Toen Bart begin 40 was, stond hij iedere dag op, overleefde de dag en ging weer slapen. Vaak was hij het niet eens met de wereld om zich heen en tegelijkertijd ook niet tevreden met zijn eigen denken en doen. Hij ging al vinger wijzend en verwijtend door zijn leven, het ontbrak hem naar eigen zeggen volledig aan zelfreflectie. Ondanks dat het naar buiten wijzen makkelijker leek, bezorgde dit hem stress, spanningen, beknellende situaties en werden de irritaties alleen maar groter. Klinkt heel leuk he? Een gestreste man, vader van 2 kinderen met een kort lontje en sterk ego! Nou, dit alles leidde tot een zware overspanning, een verslaving en een scheiding. Hij kwam hierdoor op een punt van zelfontwikkeling, kwam in contact met alternatieve denk- en geneeswijzen en behandelingen. Hij begon steeds meer open te staan voor andere visies. Hij leerde dat wat hij zichzelf vertelde er wél mocht zijn, maar dat die verhalen in zijn hoofd (vaak) verzonnen zijn door de geest. Hij ging zich afvragen: als ze verzonnen zijn, hoe kan het dat ze dan toch zo’n invloed op mij hebben? Zijn interesse in de werking van het ego werd getriggerd. Inmiddels helpt Bart anderen met het bewustzijn te creëren zodat ze meer ruimte en inzichten krijgen om andere keuzes te maken. Keuzes die veel beter passen voor zowel henzelf als voor de omgeving. In zijn blogs deelt Bart deelt hij heel open over zijn ervaringen.

Wil je zijn blogs lezen klik dan op Bart!

Sanne van der Velden

Zo’n 10 jaar geleden raakte Sanne op het pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als ware ontdekkingsreiziger is ze nieuwsgierig als de pest en probeert ze van alles uit. Meestal vanuit het motto dat je niet ziek hoeft te zijn om beter te worden en dat het niet slecht met je hoeft te gaan om jezelf beter te leren kennen. Het volgen van haar nieuwsgierigheid heeft haar van een 10 daagse Vipassana (waar ze na 4 dagen ‘ontsnapte’) naar Ayahuasca, NLP, hypnose en familieopstellingen geleid. Toen Breathwork en Icebaden op haar pad kwamen voelde ze meteen; “dit is iets wat ik zelf ook door wil geven”. Ze heeft nu haar eigen praktijk Studio Tiger Lily waar ze adem- en ijssessies geeft. Sanne schrijft voor ons blogs over haar eigen ervaringen, inzichten en kennis op gebied van persoonlijk welzijn, lifehacks en groei.

Wil je mijn blogs lezen klik dan op mij!

Chantal Hubert

Chantal is LifeStyle Coach voor Dappere Dodo’s en Doorzetters. Zij helpt haar klanten om hun talenten te benutten en authentiek te zijn. In haar blogs deelt ze voornamelijk over hoe je je eigen weg kunt blijven bewandelen, hoe je dicht bij jezelf en authentiek kunt blijven.

Wil je mijn blogs lezen klik dan op mij!

Mandy Waasdorp

Mandy heeft van haar passie haar werk gemaakt. Zij is Orthomoleculair adviseur met specialisaties in Detox en hormonen. Ook is zij holistisch therapeut in opleiding. Als je haar 5 jaar geleden zou vragen wat ze graag zou willen doen, had zij een heel ander antwoord gegeven. Passie voor voeding was er altijd al, maar door haar burn-out en de lange wachtrijen bij het zorgsysteem is zij zichzelf gaan opleiden om zich er weer bovenop te krijgen. Ze is nog lang niet klaar met zichzelf te verdiepen. Mandy is ook gespecialiseerd in het geven van cupping behandelingen, dit is een mooie toevoeging aan het ontgiften van het lichaam. Niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal. Mandy gaat ons meenemen in haar blogs over haar eigen reis, haar passie voor vitaliteit, wat cupping/transformational cupping nou eigenlijk is en wat het met je doet tot interessante voeding tips !

Wil je mijn blogs lezen klik dan op mij!

Nicole de Vries

Nicole is ondernemer. Al jaren werkt ze in de Beauty branche. Voorheen als Manager van een spa en daarna als accountmanager voor diverse bedrijven. 
4 jaar geleden kreeg ze het verlangen om echt zelf te bepalen hoe ze werkt, met wie, waar en wanneer. Forever Living Products kwam op haar pad en ze is aan de slag gegaan met het Business Concept wat is uitgegroeid naar De Beauty Ondernemer. Nicole helpt nu haar grote klantenkring met beauty, sport, gezondheidsproducten en daarnaast leidt ze een groot team met business partners die net als haar graag willen leren ondernemen, willen werken aan mindset, vrijheid, financiële vrijheid willen creëren voor zichzelf en een grote bak positieve vibes in hun leven willen. Nicole is Mindset Changer. Ze leert haar business partners groter denken; ruimer denken dan ons allemaal is aangeleerd. Haar motto is dan ook: We zijn hier om ons mooiste leven te leven. Nicole is ervan overtuigd dat 99% mindset is. Als je geloofd in wat je kan en waard bent, lukt alles. Sinds 2 jaar is ze zelf ook actief bezig met spiritualiteit. Of liever gezegd, zichzelf bewust van haar manifestatie kracht. Alles wat je doet met de juiste intentie en richting is binnen hand bereik. Maar hoe pas je dit nou allemaal toe in de praktijk? Nicole deelt open over haar rituelen, over het verhogen van zelfvertrouwen, over hoe zij steeds actief bezig is om haar grootse potentieel naar boven te halen en dit ook in de mensen om haar heen. In haar blog zal ze jullie meenemen in haar visie op ondernemen met spiritualiteit vanuit het hart.

Wil je mijn blogs lezen klik dan op mij!