The Inner Agency is opgericht in 2020 door Melissa en Sabine. Melissa kreeg het idee om een plek te gaan bieden voor hulpvragen. Zelf had ze geen achtergrond in de hulpverlening en daarom benaderde ze Sabine. Meteen zei Sabine volmondig ja! Samen besloten ze dat The Inner Agency een plek moest worden waar persoonlijke aandacht en advies is voor iedereen die hulp zoekt of zich wil ontwikkelen. Onze missie is om de weg te wijzen op het gebied van hulp en dié plek te bieden waar iedereen terecht kan met hulpvragen, voor leefstijladvies of voor persoonlijke ontwikkeling. Wat de vraag ook is, wij zoeken in een persoonlijk gesprek de juiste hulpmatch. Inmiddels zijn er al veel matches gemaakt en wordt er samengewerkt met diverse partijen en bedrijven. Iedere dag werken wij met ons team aan onze missie en daar zijn we enorm dankbaar voor. Leer ons hier een beetje beter kennen: 

melissaaaaaa

Melissa Lievaart

Een aantal jaar geleden had ik in mijn leven een aantal dingen meegemaakt waardoor ik vast liep. Ik wilde een “plan” voor verbetering. De zoektocht naar de juiste hulp viel mij enorm tegen. Via Google liep ik als snel vast, want er was heel veel aanbod. Via de huisarts kreeg ik rustgevende medicatie als advies en dit was niet wat ik zocht. Ik had toen echt behoefte aan een advies; een professional die mij had gezegd “Ik denk dat jij deze vorm van coaching of deze sessie nodig hebt”. 

Na veel onderzoek en rondvraag in mijn netwerk ben ik allerlei vormen van hulp gaan toepassen en boeken gaan lezen. Ik ben mijn leefstijl aan gaan passen en mijn leven ging in een snel tempo weer de richting op waar ik zo naar verlangde. Binnen no time gingen mensen in mijn omgeving vragen aan mij stellen waardoor ik merkte dat meer mensen met hulpvragen liepen en dit zette mij aan het denken. Ik werkte al jaren voor ons familiebedrijf, maar besloot die plek te gaan bieden waar ik zelf eerder behoefte aan had.

Ik heb voorheen voornamelijk gewerkt als project manager. Ik ben geen hulpverlener en ben in onze organisatie dan ook vooral achter de schermen actief. In mijn privé leven heb ik graag gezelligheid om me heen, ben een familiemens en trotse moeder van een geweldig zoontje. Ik ben dol op muziek en feestjes, maar lees ook graag boeken en vind het fijn de natuur in te gaan. Ik zoek altijd naar de balans die voor mij werkt.

Mijn doel met The Inner Agency is uitdragen dat hulp inschakelen enorm waardevol kan zijn. Wil je meer van mij weten of kennis maken? Stuur mij gerust een berichtje.

melissa@theinneragency.nl

Sabine van der Hulst

Voordat ik ben gaan ondernemen heb ik jaren rondgelopen in het maatschappelijke werkveld. Neem gerust een kijkje op mijn LINKEDIN voor meer informatie over mijn achtergrond. Ik connect graag met je. Verder zou je ook van mij kunnen weten dat ik moeder ben van een zoontje (9). Mensen uitnodigen om bij mij te komen eten doe ik graag, maar het zelf koken kan ik beter achterwegen laten. Het huishouden doen maakt mij ook niet per se blij en ik besteed liever alles uit wat hiermee te maken heeft. In tegenstelling tot dat word ik het meest blij van een goed boek lezen op fijne rustgevende plekken.

Persoonlijk heb ik in mijn verleden te maken gehad met vele emotionele dieptepunten op verschillende manieren. Niet altijd wetende waarom ik hier doorheen mocht gaan. Tot ik het omzette in kracht en inzichten die hebben geleid tot acties. Hierdoor kan ik mensen beter ‘verstaan’ en daarom extra goed helpen.
Ook heb ik in mijn studies, maar ook zeker uit ervaring, geleerd dat we onszelf ontzettend veel wijsmaken wat alles behalve waar is. We kunnen zoveel vrijer leven en ondernemen als we onszelf zijn. Want volgens mijn visie ligt daar je kracht. Optimaal jezelf durven zijn en de kansen zien en grijpen die voor jou zijn weggelegd.

Binnen The Inner Agency houdt ik mij vooral bezig met visie, strategie en de people kant. Alles zo goed mogelijk maken voor de klanten, ons Trustmark en alles rondom onze partners. The Inner Agency is er in het belang voor ons allemaal en kent alleen maar win-win-win scenario’s. Win voor de partners die wij helpen aan fijne klanten en ondersteuning in hun groei op inhoud en op ondernemerschap. Win voor klanten die hun weg via ons kunnen vinden, win voor andere partners zoals verzekeringen, huisartsen etc. waar we een verlengstuk kunnen zijn van elkaar om mensen op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen.

Heb jij nou specifieke vragen aan mij? Voel je vrij om mij te benaderen.

sabine@theinneragency.nl