The Inner Agency is opgericht in 2020 door Melissa Lievaart & Sabine van der Hulst.  

We zagen veel mensen struggelen, de zelfhulpboeken groeien, het aanbod in coaches en therapieën toenemen dat wij het tijd vonden voor een persoonlijke en op maat benadering. Onze missie is dan ook om mensen de weg te wijzen in de wereld vol aanbieders op het gebied van hulpverlening. 

Wij werken als intermediair  -bemiddelend tussenpersoon- tussen vraag en aanbod op het gebied van zorgverlening, van alternatief tot regulier. 

Wij voeren persoonlijke intakes waarbij we echt de tijd nemen en aandacht hebben voor onze klanten en zo samen op zoek gaan naar de kern van de hulpvraag.  

Na veel waardevolle matches te hebben gemaakt, hebben wij nu ook onze dienst mogen uitbreiden naar de
zakelijke markt.

Leer ons hier een beetje kennen: 

Altijd op ontdekking zijn en veel energie hebben dat is passend bij mij. Ik zit boordevol plannen en ben een vrije en creatieve denker. Ik wil dan ook graag mijn leven op volle toeren leiden en hierbij blijven onderzoeken en leren.

Ik heb graag gezelligheid om me heen, ben een familie- en mensenmens en ben trotse moeder van een geweldig zoontje. Verder ben ik dol op muziek, feestjes en drukte maar zoek net zo graag rust of de  natuur op of voer graag een fijn gesprek. Ik heb altijd al belangstelling gehad in de denkwijze, verscheidenheid en tevens uniciteit van mensen. We komen uniek ter wereld en ik geloof dan ook dat iedereen een eigen route heeft.

Tijdens een moeilijke periode in mijn eigen leven ben ik op zoek gegaan met allerlei vragen die mij bezig hielden, ik ging op zoek naar mijn route.
Ik vond deze zoektocht niet altijd gemakkelijk want waar begin je of hoe kun je inschatten wat voor je werkt? Ik had zelf in mijn eigen zoekperiode echt behoefte aan iemand die me aan de hand had meegenomen, die me had gezegd: ik denk dat jij dit, dit en dat nodig hebt.  

Mijn zoektocht draaide om uit te vinden wat echt bij mij past, los van mijn conditionering, de maatschappij of van verwachtingen. Na mijn eigen inzichten ging ik vanuit enthousiasme anderen informeren. Ook kreeg ik ineens vragen vanuit mijn omgeving; ik zag zoveel mensen struggelen, bezig met persoonlijke ontwikkeling of vastlopen & door dit alles is het idee van The Inner Agency geboren.

Ik ben binnen ons bedrijf vooral de regelaar. Van kleins af aan ben ik nogal een regeltante, als er iets moest gebeuren dan stond ik vooraan. Ik heb voorheen voornamelijk gewerkt als project manager, ik ben dan ook degene die de interne processen en projecten oppakt. Ik zal vooral achter de schermen zorgen dat ons bedrijf de richting op gaat die wij voor ogen zien.

Mijn doel is dat mensen de juiste hulp vinden. Ik sta ervoor dat hulp inschakelen juist enorm krachtig is en dat je jezelf altijd mag en kan blijven ontwikkelen op een voor jou passende manier!

Wil je meer van mij weten of eens kennis maken dan stuur me gerust even een bericht: LINKEDIN

Voordat ik ben gaan ondernemen heb ik jaren rondgelopen in het maatschappelijke werkveld. Neem gerust een kijkje op mijn LINKEDIN voor meer informatie over mijn achtergrond. Ik connect graag met je. Verder zou je ook van mij kunnen weten dat ik moeder ben van een zoontje (9). Mensen uitnodigen om bij mij te komen eten doe ik graag, maar het zelf koken kan ik beter achterwegen laten. Het huishouden doen maakt mij ook niet per se blij en ik besteed liever alles uit wat hiermee te maken heeft. In tegenstelling tot dat word ik het meest blij van een goed boek lezen op fijne rustgevende plekken.

Persoonlijk heb ik in mijn verleden te maken gehad met vele emotionele dieptepunten op verschillende manieren. Niet altijd wetende waarom ik hier doorheen mocht gaan. Tot ik het omzette in kracht, inzichten die hebben geleid tot acties. Hierdoor kan ik mensen beter ‘verstaan’ en daarom extra goed helpen.
Ook heb ik in mijn studies, maar ook zeker uit ervaring, geleerd dat we onszelf ontzettend veel wijsmaken wat alles behalve waar is. We kunnen zoveel vrijer leven en ondernemen als we onszelf zijn. Want volgens mijn visie ligt daar je kracht. Optimaal jezelf durven zijn en de kansen zien en grijpen die voor jou zijn weggelegd.

Binnen The Inner Agency houdt ik mij vooral bezig met visie, strategie en de people kant. Alles zo goed mogelijk maken voor de klanten, ons Trustmark en alles rondom onze partners. The Inner Agency is er in het belang voor ons allemaal en kent alleen maar win-win-win scenario’s. Win voor de partners die wij helpen aan fijne klanten en ondersteuning in hun groei op inhoud en op ondernemerschap. Win voor klanten die hun weg via ons kunnen vinden, win voor andere partners zoals verzekeringen, huisartsen etc. waar we een verlengstuk kunnen zijn van elkaar om mensen op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen.

Heb jij nou specifieke vragen aan mij? Voel je vrij om mij te benaderen.