Jij wilt vooral mensen helpen, toch? Laten we samenwerken!

1.

Trustmarktoetsing

2.

Samenwerking

3.

Ontvang je ideale klant

Ben jij hulpverlener? Misschien is het tijd voor een mooi Partnerschap. Wij werken namelijk samen met hulpverleners in de meest brede zin van het woord: van therapeut, coach, trainer, opleider, mentor tot iedereen die hiervoor opgeleid is en kan bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Mensen komen met allerlei hulpvragen bij ons. In onze adviesgesprekken zoeken we exact uit welke hulp past en bieden we de verwijzing naar een hulpverlener uit ons brede partner netwerk. Denk jij als hulpverlener nu, hier wil ik meer van weten. Neem dan gerust contact met ons op. 

Partner van The Inner Agency worden is iets voor jou wanneer je:

  • Hulpverlener bent met een duidelijke expertise
  • Een duidelijk klantprofiel hebt en zoekt naar jouw meest ideale klant
  • Een lopende praktijk hebt
  • Over (praktijk)ruimte beschikt om klanten te helpen.
  • In een circulair systeem geloofd waarin we klanten en elkaar helpen. Mocht je een klant hebben die bij jou klaar is of niet bij jouw aanbod past, dan helpen we elkaar
  • Jezelf als professional blijft ontwikkelen. Zowel inhoudelijk als ondernemer.

Er zijn nog veel meer voordelen, vraag gerust onze brochure aan

Ter waarborging van onze kwaliteit vindt er om The Inner Agency partner te worden altijd een kwalitatieve The Inner Agency Trustmark toetsing plaats. Een toetsing die eerst bestaat uit een nauwkeurige voorselectie. Vervolgens uit het aanleveren van diverse documenten, informatie over de bedrijfsvoering en opleidingen en aansluitend een real live toetsing met onze Trustmarktoetser. De toetsing is aan de hand van onze 8 kernwaarden: Authenticiteit, Betrouwbaarheid, Professie, Ondernemerschap, Integriteit, Groei, Maatwerk en Holistisch.

The Inner Agency Trustmark Award

Na het doorlopen van alle stappen en goedkeuring van de Trustmarktoetsting komt je als partner officieel in het bezit van onze Trustmark Award.

Door het toetsen van onze partners kunnen wij zowel onze partners als onze klant voorzien van de juiste match.

Wil je met ons in gesprek over een partnerschap?

FAQ

Hoe verloopt zo'n trustmarktoetsing?

De trustmarktoetsing gaat van start nadat je van ons een Go hebt gekregen om deel te nemen aan de toetsing. Er is contact met ons geweest en wij verwachten dat wij jouw klant bereiken. De toetsing heeft meerdere fases. Eerst voldoe je een bedrag voor de toetsing en komen wij een overeenkomst voor de toetsing overeen. Daarna lever je digitaal de door ons gevraagde informatie en documenten aan en vervolgens is er het gesprek met de trustmarktoetser. In dit gesprek worden o.a. onze kernwaarden getoetst en wordt tegelijkertijd jouw profiel in ons systeem gezet voor de klant matches.

Is er al een partner die hetzelfde doet?

We krijgen vaak de vraag: is er al een partner die hetzelfde aanbiedt? De match die wij maken is verfijnd. Wij kijken tijdens de toetsing daarom ook naar o.a. jouw persoonlijkheid, je expertises etc. zodat wij de gerichte match maken. Jij bent jij en je bent onvergelijkbaar in ons systeem met anderen die ogenschijnlijk hetzelfde doen.

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Er is een partnerbrochure met uitgebreide video beschikbaar. Deze kun je opvragen via de knoppen op deze pagina.

Ik ben onwijs goed geholpen. Ik voelde mij echt gezien

5/5

Laurens (36)

De hulp waar ik naar doorverwezen ben was ik nooit zelf uitgekomen. Het heeft mij snel weer op de goede weg geholpen

5/5

Willemijn (25)

Alleen het adviesgesprek heeft voor mij al veel duidelijke gemaakt

5/5

Sofia (47)