The Inner Agency Partnerprogramma

Wij bezorgen onze partners niet alleen nieuwe klanten, wij zijn er ook voor onze partners. Als The Inner Agency Partner neem je namelijk altijd deel aan ons Partnerprogramma; het programma speciaal ontwikkeld voor al onze partners. 

Hierin bieden wij:

  • Online Community
  • Events
  • Zichtbaarheid op onze kanalen
  • Inhoudelijke kennis, groei en verbinding
  • En nog veel meer….


Wij zien namelijk niet alleen vragen vanuit onze klant-kant, maar ook aan de kant van hulpverleners zien wij het een en ander gebeuren. Wij hebben inmiddels ontzettend veel hulpverleners mogen leren kennen die heel goed zijn in hun vak; ze helpen mensen echt verder. Maar ook zijn hulpverleners regelmatig zoekend naar hun ideale klant, met wie ze de beste resultaten kunnen behalen. Tevens hebben wij ondervonden dat vele hulpverleners vragen rondom ondernemen hebben en anderzijds graag hun kennis en expertise delen met andere collega’s & Hiervoor is onze Community en ons Programma enorm waardevol. 

Laten we samen groeien en ons samen inzetten voor de klanten die ons nodig hebben!

Partnerprogramma

Het programma voor het Inner Agency Trustmark.

Nadat we elk proces hebben doorlopen en het Trustmark hebben uitgereikt weten we precies welke klanten en met welke hulpvragen we naar jou als onze partner door kunnen verwijzen.

Je bent onderdeel van de community, de community van andere partners/ professionals waarin je contacten kan leggen en kan samenwerken.

Heb je interesse in onze Partner bijeenkomsten?

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacy- en cookieverklaring pagina voor meer informatie.