Er wordt doorverwezen naar allerlei type hulpverleners, onze The Inner Agency Partners. Ben jij hulpverlener? Weet dat wij er niet alleen zijn voor onze klanten, wij zijn er ook voor onze partners. Door middel van onze match brengen wij onze partners hun meest ideale klant.

Je kunt onze partner worden wanneer je hulpverlener bent in de meest brede zin van het woord: van therapeut, coach, trainer, opleider, mentor tot iedereen die hiervoor opgeleid is en kan bijdragen aan het welzijn van onze klanten. Voorafgaand aan iedere partnersamenwerking voeren wij een nauwkeurige voorselectie uit met een kwalitatieve toetsing voor ons The Inner Agency Trustmark. Dit doen wij ter waarborging van kwaliteit en voor volledige invulling van het partnerprofiel. Op deze manier kunnen wij voorzien van de juiste klantmatch. Wanneer de toetsing goed is doorlopen dan kom je als partner in het bezit van onze mooie 
Trustmark Award.  

Voor al onze partners geldt: 

  • Wij helpen bij het aanleveren van de meest ideale klant 
  • Als partner neem je deel aan onze partner community
  • Zichtbaarheid op onze kanalen en in uitingen van samenwerkingen 
  • Partners helpen partners. Wij geloven in een circulair systeem waarin we klanten en elkaar helpen. 

 

Heb je interesse om onze partner te worden? Vul hieronder jouw gegevens in:

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacy- en cookieverklaring pagina voor meer informatie.