Leven met en na de diagnose borstkanker & het volgen van je intuïtie

15 januari 2022

De diagnose borstkanker krijgen wanneer je jonge moeder bent, dit is alsof de grond onder je voeten vandaan geslagen wordt!

Judy overkwam dit en ze is zo stoer om haar verhaal met ons te delen. Ze is heel open over het traject, je start direct met chemo en vervolgens een operatie en daarna waar nodig nog bestralingen. Maar hoe is eigenlijk deze hele periode, wat zijn de opties binnen het traject en die erna? Hoe pak je het leven weer op? Hoe blijf je als jong gezin überhaupt functioneren?

Judy was tijdens dit gehele proces heel krachtig. Ze maakte haar eigen keuzes tussen de verschillende adviezen, volgde haar eigen intuïtie en ging op zoek naar manieren waarop zij deze periode kon doorstaan. Ze ging zoeken naar andere veilige of aanvullende behandelmethoden en naar manieren om haar mindset en lijf te blijven voelen.

Want wat vaak niet gedeeld wordt is de periode erna die zeker zo zwaar is: dan ben je genezen verklaart en dan? Judy deelt heel open over de mindset die haar daarna overviel.

Deel dit bericht via