Planten als medicijn

8 juli 2022

 

Ze is Urban shaman, maak kennis met Maria Johanna. Een blonde dame, met een urban look, die werkt als shaman. Maria helpt namelijk mensen met heling en dit doet d.m.v. plant medicijnen.

Wellicht denk je nu; plant medicijnen wat is dat? Maria werkt veelal met psychedelische plant medicijnen die bewustzijnslagen open en werken in je psyche. Wellicht heb je wel eens gehoord van Ayahuasca? Een van de bekendste plantmedicijnen. Ayahausca bestaat uit 2 plant componente. Namelijk de een MAO-remmer (afkomstig uit een liaan) en DMT (vanuit de bladeren. Vandaar dat dit een thee wordt genomen.

Dit zijn zeer oude, mystieke medicijnen uit het Amazonegebied.  Niet iedereen is in voor zo’n diepe innerlijke reis. Daarom biedt Maria verschillende plant medicijnen aan voor Microdosing. Bij Microdosing neem je een bepaald plant medicijn in een hele lage doseren (microdosering) om zodoende een geleidelijke heling te bewerkstelligen in een periode van bijvoorbeeld 1 tot 3 maanden.

Melissa ging met Maria in gesprek en het  is zeker een tip om naar haar persoonlijke verhaal en uitleg over de planten te luisteren!  Maria heeft haar eigen ontwikkelde plant medicijnen waaronder: Choco Bliss & Mama Cacao.

Heb je vragen na het luisteren van deze podcast? Zou je zelf wel eens met ons in gesprek willen of zoek je hulp? Wat jouw vraag ook is, neem gerust eens contact met ons op: info@theinneragency.nl

 

 

 

 

 

Deel dit bericht via