Ziek succesvol ondernemen

10 februari 2023

 

Stel er wordt gedacht dat je bij de geboorte het niet overleefd, je overleeft het maar je hebt behoorlijke beperkingen qua gezondheid en je gaat dan kiezen om te ondernemen, hoe stoer is dat?

In onze Podcast aflevering Fenna van Hou Het Luchtig. Ze is chronisch ziek. Ze heeft een longziekte (BPD), daardoor heeft ze weinig weerstand, is ze chronisch moe en heeft ze minder dan 30% longinhoud. Daarnaast heeft ze ook drie krommingen in haar ruggenwervel (scoliose), dit veroorzaakt dagelijkse pijn. En als laatste heeft ze ook nog een prikkelbare darm (PDS).

Fenna zegt zelf “Het lijkt heel veel en dat is het misschien ik ook wel. Maar ik ben ook gewoon Fenna”.

Fenna is communicatiespecialist en heeft een eigen podcast “Ziek Succesvol” waarin ze alles deelt over het creëren van een bedrijf dat werkt voor jou en jouw grenzen. In onze podcast is Fenna heel open over haar leven, haar beperkingen en haar keuzes. Laat je door Fenna inspireren!

Heb je vragen na het luisteren van deze aflevering? Zou je zelf wel te gast willen zijn in onze Podcast? Of zoek je hulp? Wat jouw vraag ook is, neem gerust contact met ons op: info@theinneragency.nl

Deel dit bericht via