Wat anderen zeggen:

Reviews

Reviews zijn ontzettend belangrijk. Nu weten wij dat een groot deel van onze klanten liever anoniem hun review deelt, hier hebben wij gezien ons vakgebied uiteraard alle begrip voor. Om deze reden zijn veel reviews op onze site anoniem. Op deze pagina tref je anonieme berichten, appjes of mails van onze klanten. Heb je vragen of wil je eens met iemand spreken die door ons geholpen is? Laat het ons weten. 

5/5

Op Trustpilot.nl hebben een aantal van onze klanten een openbare review gegeven: bekijk deze hier

Man, 33 jaar

Al langere tijd merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat.

Ik ging steeds slechter slapen en kreeg een steeds korter lontje. Ook voor mijn omgeving was ik niet meer de gezellige man die ze gewend waren. Ik zag mijn vriendin doorgaan met haar leven en wel genieten. Dit frustreerde mij waardoor ik mezelf ging afreageren op haar. Ik had zelf geen idee waarom ik me zo was gaan voelen. Ik had gewoon weinig energie en dacht dat het wel weer over zou gaan.

Mijn vriendin gaf aan dat het tijd werd om hulp te zoeken. Ze heeft lange tijd aan moeten dringen en uiteindelijk ben ik via via bij The Inner Agency terecht gekomen. Ik had helemaal geen behoefte aan hulp. Ik ging er heen omdat mijn vriendin aandrong. Ik had helemaal geen zin om te praten maar tijdens de intake voelde ik me op mijn gemak en was het toch ergens wel fijn om gewoon eens van me af te praten.
Ik dacht eerlijk gezegd dat ik geen hulp  nodig had en dat dit allemaal toch niets zou zijn, maar na de intake veranderde mijn mening een beetje.

Ik wil niet te veel delen over hoe en wat maar uiteindelijk ben ik onder begeleiding gekomen van een therapeut, hier kwamen we middels een familie opstelling op verrassende inzichten welke mij meer open hebben gesteld.

Ook ben ik dankzij The Inner Agency beter voor mijzelf gaan zorgen qua voeding en bewegen door de tips die ik kreeg. Ikzelf was niet op deze therapeut uitgekomen en kan wel zeggen dat ik blij ben dat ik hiernaar doorverwezen ben.

 

Vrouw, 37 jaar

Al van jongs af aan droomde ik van een gezin. Na 2 jaar proberen zijn mijn man en ik naar de huisarts gegaan en bleek dat een kinderwens lastig voor ons werd. We zijn gestart met een medisch traject, maar ik vond de hormonen zwaar. Ik veranderde en voelde me futloos. Ik kon nergens energie voor opbrengen en alles werd me steeds zwaarder.

Na een periode heb ik besloten te stoppen met het traject in het ziekenhuis. Ik kon de maandelijkse teleurstellingen en ziekenhuis bezoeken niet meer aan. Later ging ik mezelf schuldig voelen omdat ik gestopt was. Ik ben naar de huisarts gegaan, ik kreeg hulp vanuit het ziekenhuis en ik begon met het lezen van diverse boeken. Toen er ook nog een situatie op mijn werk zich voordeed wist ik dat ik hulp nodig had.

Ik ben bij The Inner Agency terecht gekomen en heb daar tips en een doorverwijzing gekregen naar een therapeut waar ik nog steeds iedere maand naar toe ga.

 

Man, 45 jaar

Wat ik fijn vind aan de methode van The Inner Agency is dat ik eerst een uitgebreide intake kreeg. Ik was al bij de huisarts geweest, maar daar kreeg ik als advies medicatie en dit wilde ik niet. Ik ben toen uiteindelijk bij de praktijkondersteuner gekomen maar ik wilde meer. De Intake was een prettig gesprek. Er werd echt geluisterd naar mijn verhaal. 

 

Man, 37 jaar

Ik ben sinds een aantal jaar met mezelf aan de slag gegaan onder andere doormidden van coaches. Met het punt waar ik nu verder in wilde had ik niet het gevoel dat ik verder zou komen bij mijn toenmalige coach. Na een uitgebreid intake gesprek bij The Inner Agency kwam er een soort van op maat gemaakte coach voor mijn punten waaraan ik wilde werken. Na een aantal keer daar te zijn geweest kan ik zeggen dat ze een perfecte match hebben gemaakt en zowel ik als mijn omgeving al merkbaar verschil zien!

Vrouw, 49 jaar

Degene met wie ik de intake had, die had een andere kijk op mijn probleem dan ik vooraf altijd gehoord heb. Achteraf gezien logisch dat de kern van mijn probleem ergens anders ligt en hierdoor ik maar bleef tobben. Ik heb kennis gemaakt met een coach en ga vol goede moed aan de slag.

Ma, 44 jaar / Vrouw, 33 jaar

Een gewone relatietherapeut is niet wat we zochten, maar we hadden ook echt geen idee wat we dan wel moesten doen. Samen met The Inner Agency hebben we gekeken naar de alternatieven die er waren en we zijn ontzettend blij met onze match. Nu gaan we wél wat ondernemen omdat we beide voelen dat dit klopt. We gaan bij deze therapie dieper dan alleen praten. We gaan terug naar opstellingen en andere patronen. We zijn benieuwd.

Man, 41 jaar

Hulp vragen doe ik niet zo makkelijk. Maar na het luisteren van de podcast van The Inner Agency over een soortgelijke situatie wist ik dat mijn verhaal en gevoelens veilig zouden zijn. Ik heb een intake geboekt en daarna hulp toegewezen gekregen. Ik kan zeggen dat het traject me verrassend heeft geboeid, nieuwe inzichten en andere overtuigingen waren welkom.

Vrouw, 36 jaar

Eindelijk heb ik het idee dat ik nu stappen kan gaan zetten. En niet alleen dat, maar ook dúrf te zetten. Er is heel goed naar mij geluisterd en omdat ik voelde dat The Inner Agency snapte wat ik nodig had, vertrouw ik ook heel erg op de match die ze voor mij hebben gemaakt.

Doe je verhaal bij één van onze professionals. Wij ontmoeten je graag.