De winterdip (op de werkvloer)

Vroeger donker, minder zon, somberheid, meer behoefte aan eten of slaap, meer files, meer regen, die ene collega die minder concentratie heeft, de ander die continue zit te gapen… Herkenbaar?
De winterdip is voor veel mensen een ding in de winter

Lees verder »

Het belang van een goede match tussen klant en coach, therapeut of andere hulpverlening

Het vinden van de juiste coach, therapeut of hulpverlener kan een transformerende ervaring zijn voor iemands persoonlijke ontwikkeling en groei. Anderzijds is het voor een hulpverlener waardevol om te werken met de juiste klant.
Kortom de juiste match tussen hulpvrager en hulpverlener is ontzettend belangrijk. Een goede match gaat verder dan alleen een oppervlakkige relatie.

Lees verder »

In 2030 zal een derde van de medewerkers uitvallen!!!

Met regelmaat posten wij op onze Socials informatie over ziekteverzuim, zo publiceerden we laatst een post over een Artikel uit De Ondernemer van 5 juli jl. In dit artikel wordt benoemd dat volgens Arbo Unie in het eerste kwartaal van 2023 ruim 26 procent van het totaal aantal verzuimdagen in de categorie psychisch verzuim viel. Als deze stijging doorzet zal in 2030 ruim een derde van de werkenden uitvallen door stressgerelateerde klachten.

Lees verder »

Sabine’s deelname aan een familie opstelling

Onze partners doen fantastische dingen.

Onze klanten vertrouwen ons met hun persoonlijke verhaal en komen om te werken aan hun ontwikkeling.

Dan kunnen wij zelf uiteraard niet achterblijven. We doen met ons team en als individu met regelmaat een sessie of investeren in trajecten of lezen een boek.

Lees verder »