Het zit in de familie?

Partnerblog door Heleen- Op het moment dat je geboren wordt, ben je automatisch onderdeel van een familie.  Eigenlijk al eerder, namelijk op het moment van de conceptie. Als kind van een vader en een moeder. En die familie brengt heel wat met zich mee, de mooie herinneringen, maar ook de slechte herinneringen. Een grote groep onder ons ervaart een gemis van wat ze van hun ouders niet hebben kunnen krijgen. In liefde, in aandacht, in geborgenheid, in veiligheid.

Lees verder »

We zijn al jaren opzoek naar HET geheim voor de eeuwige jeugdige look

Mandy Waasdorp- Mooi oud worden dat willen we allemaal! We zijn al jaren opzoek naar HET geheim voor de eeuwige jeugdige look. Door de eeuwen heen zijn er dan ook een aantal verschillende beauty-hacks gepasseerd. Waar het vroeger ging om speciale specerijen, kruiden en andere natuurlijke producten gaat het tegenwoordig een stapje verder met cosmetische ingrepen.

Lees verder »

Bewust leven van buiten & binnen

Gastblog van Mariëlle van The Green Guide- Hoe we al jaren leven doet geen goed voor zowel ons als mens (denk aan burn-outs, depressies etc), als de aarde (milieuvervuiling). Steeds meer mensen gaan daarom bewuster leven. Dit

Lees verder »

Wanneer je fundamenteel anders bent bedraad

Chantal Hubert- “Wanneer je fundamenteel anders bent bedraad, doe je dingen op een andere manier. Een manier die mensen niet altijd gewend zijn, die door anderen niet altijd begrepen wordt, een manier die onvoorspelbaar is en daardoor als ongemakkelijk of bedreigend kan worden ervaren. 

Lees verder »

Onverklaarbare fysieke klachten?

Partnerblog door Rian- Je lichaam is je ervaringsinstrument:  Warmte of kou, je
lichaam registreert het.

Zachte aanraking of een aanvaring met de punt van een tafel, je lichaam
reageert.

Een gevoel van verdriet wat een traan doet rollen over je wang, boosheid die je
je vuist laat ballen, muziek die je vrolijk en uitgelaten laat dansen: alles
ervaren we via ons lichaam.

Lees verder »

Gezonder willen leven start bij een gezonde basis

Mandy Waasdorp- Gezonder willen leven start bij een gezonde basis en daar zijn veel verschillende meningen en theorieën over.
Maar wat is dan de juiste en bestaat de juiste wel?
Zo word je continue geconfronteerd met de nieuwe hypes op het gebied van gezondheid en zie je dat mensen dit graag opvolgen om zo hun gezondheid aan te pakken en het gevoel te krijgen dat ze gezond bezig zijn.

Lees verder »