Wat je vraag ook is, wij zoeken de juiste match

Wij zijn er voor iedereen* die een coach, therapeut of andere vorm van hulp zoekt. Om een beeld te schetsen van de thema’s en de hulpvragen die o.a. bij ons worden gesteld, tref je hier een overzicht. Wij krijgen veel verschillende vragen binnen. Staat jouw vraag of thema hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons professionele netwerk is groot en blijft voortdurend groeien.  En wanneer een hulpvraag niet bij ons hoort, dan schakelen wij met andere instanties. 

Niet lekker in je vel
Leefstijl
Rouw
Financiën
Relatie
Stress
Pesten
Angsten
Carriere
Persoonlijke ontwikkeling
Zelfvertrouwen
Familie
Privé-werk balans
Burn-out
Eenzaamheid
Levensveranderingen
Slaap
Zelfliefde
Trauma
Scheiding
Angsten
Chronische klachten
Vitaliteit
Energiebalans

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar. Let op! De hulpverleners die door The Inner Agency worden ingezet, zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten, word je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

De investering van het gesprek met bijbehorend advies bedraagt 85,- euro  incl. btw.  De betaallink volgt na reservering.  

Doe je verhaal bij één van onze professionals. Wij ontmoeten je graag.