Wat de vraag ook is, wij zoeken de juiste match

Wij zijn er voor iedereen* en werken met ontzettend veel vraagstukken en thema’s op het gebied van welzijn. We krijgen met regelmaat de vraag:  “maar The Inner Agency, met wat voor thema’s werken jullie dan allemaal?” Daarom vind je op deze pagina een overzicht. Staat jouw thema er niet tussen? Aarzel dan vooral niet om ons te benaderen, ons professionele netwerk blijft zich namelijk altijd uitbreiden en we werken met veel meer vraagstukken dan weergegeven. Soms is het zo dat vragen niet bij ons thuis horen, maar ook dan helpen we je. Wanneer de expertise van onze partners stopt dan schakelen we over naar andere organisaties. 

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouders of verzorgers.

Let op! De hulpverleners die door The Inner Agency worden ingezet, zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling.
Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten, word je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

Vanwege privacy noemen wij geen namen bij reviews