Wat de vraag ook is, wij zoeken de juiste match

Wij gaan graag met jou in gesprek, want er is ons geen (hulp)vraag te gek. Wij zijn er dan ook voor de meest uiteenlopende vraagstukken en we werken samen met een heel gevarieerd aanbod aan hulpverleners. Wij hebben al met veel vragen mogen werken. De vragen die bij ons komen zijn ontzettend uiteenlopend, maar om toch om een beeld te schetsen tref je onderstaand een opsomming van verschillende thema’s en vraagstukken. Mocht jouw thema er niet tussen staan, aarzel dan vooral niet en neem gerust contact met ons op.

Wij zijn er voor iedereen* met een hulpvraag. Echter soms is het zo dat vragen niet bij ons thuis horen, maar ook dan denken we met je mee. Wij werken samen met o.a. huisartsen en GGZ-instellingen. Want daar waar de expertise van onze partners stopt, schakelen we over naar andere professionals.

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouders of verzorgers.

Let op! De hulpverleners die door The Inner Agency worden ingezet, zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten, word je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.

Vanwege privacy noemen wij geen namen bij reviews