AW-10938059421

Waarom The Inner Agency

”Wij doen wat we doen, omdat we zien dat veel mensen onnodig lang zoeken naar de juiste hulp of vaak niet weten welke hulp past”

Wanneer je zelf op zoek gaat naar hulp dan zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Het is daarnaast wellicht lastig om zelf een diagnose te maken van wat bij jou en jouw situatie past en om te weten wat alle mogelijkheden zijn.  Wij kennen de markt en helpen zo jouw zoektocht te verkorten.

”Wij zien regelmatig schaamte en/of onbegrip voor het zoeken van hulp”

Op het gebied van hulpverlening kan nog een taboe heersen. Weet dat je er nooit alleen voor staat, hiervoor vinden wij het enorm belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben tijdens onze intake. Wij zijn er om jou een plek te bieden, echt te luisteren en samen uit te vinden wat bij jou past.

”Wij geloven in onze unieke methode in combinatie
met onze kennis en benadering”

Uniek aan onze manier van werken is de persoonlijke intake middels ons eigen intakemodel. Wij kijken niet naar de specifieke vraag alleen want wij geloven in de benadering van de mens als geheel. Kortom wij kijken direct naar de diverse factoren binnen jouw leefstijl (fysiek, mentaal maar ook beweging, slaap etc.). 
Na de intake ontvang je jouw persoonlijke plan. In dit plan geven wij direct toepasbare tips en doorverwijzing naar de juiste match met onze partners. Weet dat wij alleen werken met partners  welke vooraf zijn getoetst en goedgekeurd middels ons eigen The Inner Agency Trustmark. 

Dus wat mag je van ons verwachten: