Waarom The Inner Agency

Wij doen wat we doen, omdat we zien dat veel mensen onnodig lang zoeken naar hulp of vaak niet weten wat er allemaal is of past

Wanneer je zelf op zoek gaat naar hulp dan zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Het is daarnaast wellicht lastig om zelf een diagnose te maken van wat bij jou en jouw situatie past en om te weten wat alle mogelijkheden zijn.  Wij kennen de markt en helpen zo jouw zoektocht te verkorten.

Wij zien regelmatig schaamte en/of onbegrip voor het zoeken van hulp

Op het gebied van hulp kan nog een taboe heersen. Weet dat je er nooit alleen voor staat en het enorm waardevol is om hulp te zoeken. Bij ons komen klanten met de meest uiteenlopende vragen en het is dan ook onze missie om het taboe rondom hulp open te breken. Wij nemen regelmatig podcasts op van klantverhalen en levensgebeurtenissen. Wellicht vind je het fijn deze te bekijken, klik hier voor onze podcasts. 

   Wij vinden het waardevol elkaar te ontmoeten 

Wij vinden het enorm belangrijk om echt persoonlijk contact te hebben tijdens ons intakegesprek omdat we dan samen zoeken naar de kern van jouw vraag. Wij zijn er om jou een plek te bieden, echt te luisteren en samen uit te vinden wat bij jou past.

Wij geloven in onze unieke methode in combinatie met onze kennis en benadering

Uniek aan onze manier van werken is de persoonlijke intake aan de hand van ons eigen  intakemodel. Wij nemen uitgebreid de tijd en kijken niet naar de specifieke vraag alleen want wij geloven in de benadering van de mens als geheel (holistische benadering, waarbij we kijken naar diverse factoren). Vaak komen onze klanten met een vraag maar blijken er meerdere factoren, ervaringen etc. mee te spelen. Wij zoeken exact uit wat jouw situatie is. 

Na de intake ontvang je jouw persoonlijke plan. In dit plan geven wij direct toepasbare tips en doorverwijzing naar de juiste match met een van onze hulpverleners. Weet dat wij alleen werken met hulpverleners welke vooraf zijn getoetst middels ons The Inner Agency Trustmark