Wij doen wat we doen, omdat we zien dat veel mensen of onnodig lang zoeken naar hulp of vaak niet weten wat er allemaal mogelijk is. Zelf een diagnose maken van waar jij tegen aan loopt is wellicht lastig en dan ook nog weten welke methode bij jou past vraagt nog meer van je. Dan is er ook nog ontzettend veel aanbod… Waar begin je? Daarom willen wij die plek zijn waar jij  persoonlijk 1:1 in gesprek kunt, waar jij jouw verhaal kunt delen en waar met jou meegedacht wordt. Daarnaast kennen wij de markt en helpen wij om de zoektocht te verkorten.  

Wij willen die plek zijn waar iedereen terecht kan voor hulpvragen, mentale vraagstukken, voor leefstijlverandering of zelfontwikkeling. 


We willen het taboe rondom hulp meer open breken.
We zien nog regelmatig taboe of schaamte rondom het thema hulp. Wij snappen dat de stap naar hulp zoeken niet altijd gemakkelijk is. Weet dat je er nooit alleen voor staat: hulp zoeken kan enorm waardevol voor je zijn. Om taboes te bespreken hebben wij onze The Inner Agency Podcast. Wij gaan in onze afleveringen in gesprek over open en eerlijke verhalen voor en door mensen.  

 
We vinden het waardevol om je te ontmoeten. Er zijn online meerdere platforms (hoe meer support hoe beter), maar wij hebben bewust gekozen voor persoonlijk contact tijdens onze gesprekken. Op deze manier kunnen we samen jouw vraagstukken en situatie doornemen en onderzoeken.  Wij geloven in onze unieke methode in combinatie met onze kennis. Iedere gesprek wordt gevoerd middels ons eigen model waarbij wij  we  kijken naar de mens als geheel (holistische benadering). Vaak komt iemand bij ons met een vraag, maar blijken er meerdere factoren, ervaringen etc. mee te spelen en hier gaan wij naar op zoek. Het gesprek is meteen coachend;  er worden tips gegeven en na het gesprek ontvang je jouw inlog met alle aantekeningen, tips en doorverwijzing naar de juiste hulp. 


✔ Wij bieden de juiste match in het enorme aanbod van hulpverlening 

✔ Eén van onze professionals gaat persoonlijk met jou in gesprek en zoekt samen met jou naar de kern van jouw vraag 

✔ Bij ons geen lange wachttijden. Wij werken met een betrokken team zodat we veel plaats in de agenda kunnen bieden 

✔ Er wordt altijd rekening gehouden met jouw wensen, behoefte, budget en situatie 

✔ We werken samen met een breed netwerk van hulpverleners. Wanneer toch blijkt dat wij niet direct een match hebben voor jouw vraagstuk dan gaan we daarnaar op zoek