Waarom The Inner Agency

 

• Wij helpen je met het zoeken van de juiste match in het enorme aanbod in de zorg en hulp wereld.

• Wij zien regelmatig schaamte en/of onbegrip voor mentale problemen en/of het zoeken naar hulp. Wij willen hierbij helpen door een persoonlijke intake, je staat er nooit alleen voor.

• Wij helpen zo snel mogelijk een passende match te vinden. Bij ons dus geen lange wachtrijen.

• Wij kijken naar jouw persoonlijke behoefte. Door onze ervaring en divers partnerbestand vinden we voor jou altijd de perfecte match.

• Wij kijken naar allerlei mogelijkheden op het gebied van hulp, wellicht zijn er mogelijkheden voorgaande het voorschrijven van medicatie.

“Wij doen wat we doen, omdat we zien dat veel mensen onnodig lang zoeken naar de juiste hulp of vaak niet weten welke hulp past” 

Wanneer je zelf op zoek gaat naar hulp dan zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Er is bijvoorbeeld alleen al op het gebied van coaching zoveel aanbod! Het is daarnaast wellicht lastig zelf in te schatten welke hulp bij je past en vaak zijn alle mogelijkheden niet eens bekend.

Wij wijzen je de weg in de wereld van de (reguliere en alternatieve) zorgverlening, wij kennen de markt en helpen zo jouw zoektocht te verkorten.

Waar kun je heen als je even vastloopt of met hulp- en levensvragen zit?
Wij zijn er om jou een plek te bieden, echt te luisteren naar wat er nodig of gewenst is en wij geloven in het belang van persoonlijk contact.

Unieke Methode
Uniek aan onze manier van werken is allereerst de persoonlijke intake en daarnaast het persoonlijk plan. In dit plan geven wij de nodige tips, tools en doorverwijzing(en) allemaal gericht op de juiste hulp.
Wij kijken echt naar de behoefte en mogelijkheden en daarbij kunnen meerdere doorverwijzingen ontstaan, dit noemen wij  hulp- en zorgcombinatie(s), dan combineren wij de expertise van onze partners, wat ons betreft een win-win situatie.

Onze kennis
Wij kennen de markt. Er is ontzettend veel aanbod. In de reguliere zorg zijn er veel mogelijkheden, maar ook in de alternatieve hulp zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan coaching, therapieën, scholing, cursussen, boeken etc. Wij kennen de mogelijkheden en kijken wat bij jou past. Al onze partners zijn geselecteerd op kwaliteit. Wij hebben hiervoor ons eigen The Inner Agency Trustmarkt opgericht.

Onze benadering
Wij kijken niet naar de specifieke klacht alleen, maar wij geloven in het samenhangend geheel van fysiek, mentaal, emotioneel en wordt er gekeken naar jouw complete leefstijl.