The Inner Agency is opgericht in 2020 door Melissa Lievaart & Sabine van der Hulst.  

Op een dinsdag in mei 2020 ging Sabine haar telefoon. Sabine met Melissa, ik heb een idee en ik denk echt dat wij dit samen moeten gaan doen, doe je mee? 
Na veel onderzoek, brainstormsessies, interviews, netwerken, nachten doorwerken en overleg was daar: The Inner Agency!  Inmiddels zijn wij met een betrokken team.

We zagen veel mensen zoeken naar geluk, kennis, rust of hulp. Wij zagen dat het aanbod in retraites, zelfhulpboeken, trainingen, (online coaching) en (alternatieve) therapieën enorm groeien. Hier wilden wij helderheid in brengen, want hoe weet je nu wat voor hulp past, en wat je nodig hebt?

Inmiddels hebben wij veel mooie matches mogen maken en werken wij samen met diverse partijen, zorginstellingen en bedrijven. Iedere dag werken wij aan onze missie:  mensen de weg wijzen in de wereld vol aanbieders op het gebied van hulpverlening en we zijn enorm dankbaar dit iedere dag weer te mogen doen.

Leer ons hier een beetje kennen: 

Veel energie hebben dat is passend bij mij. Ik  wil dan ook graag mijn leven op volle toeren leiden en  blijven leren. Ik heb graag gezelligheid om me heen, ben een familie- en mensenmens en  trotse moeder van een geweldig zoontje. Verder ben ik dol op muziek en drukte maar lees ook graag boeken of ga de natuur in. Ik zoek altijd naar de balans die voor mij werkt.
 
Ik ontmoet graag nieuwe mensen  en voer graag gesprekken over allerlei onderwerpen.  Ik heb altijd al belangstelling gehad in de denkwijze, verscheidenheid en tevens uniciteit van mensen. We komen uniek ter wereld en ik geloof dan ook dat iedereen een eigen route heeft.

Tijdens een moeilijke periode in mijn eigen leven ben ik op zoek gegaan met allerlei vragen die mij bezig hielden; ik ging op zoek naar ‘mijn route’.  Ik had een zware tijd en wilde  snel een plan… maar wat viel de zoektocht naar hulp mij tegen.  Ik liep al snel vast via Google want er was  enorm veel aanbod. Via de huisarts  kreeg ik  rustgevende medicatie als advies en dit  was nu net wat ik niet zocht. Ik had toen echt behoefte gehad aan iemand die mij uitleg had gegeven of had gezegd “Ik denk dat jij deze vorm van coaching of die therapie nodig hebt gezien jouw situatie”. 

Mijn zoektocht draaide om uit te vinden wat echt bij mij past.  Ik ben zelf op onderzoek gegaan,  veel gaan lezen, informatie gaan inwinnen binnen mijn netwerk en allerlei sessies gaan volgen (van coaching tot diverse  (alternatieve) therapieën).  Door mijn enthousiasme  ging ik anderen informeren. Ook kreeg ik steeds meer vragen vanuit mijn omgeving. Ik werkte al jaren voor ons familiebedrijf maar besloot “Ik ga die plek bieden waar mensen  met hulpvragen terecht kunnen.”

Ik ben binnen ons bedrijf vooral de regelaar. Van kleins af aan ben ik nogal een regeltante, als er iets moest gebeuren dan stond ik vooraan. Ik heb voorheen voornamelijk gewerkt als project manager, ik ben dan ook degene die voornamelijk de interne processen en projecten oppakt.  
Mijn doel met The Inner Agency is dat mensen snel de juiste hulp vinden.  Daarnaast wil ik uitdragen dat hulp inschakelen enorm  waardevol kan zijn. Ik kom er regelmatig achter dat er een taboe heerst op  hulp.  Terwijl ik  het net zo logisch vind om naar de kapper te gaan voor mijn haar,  om zo naar een coach te gaan voor mijn mindset. 
Wil je meer van mij weten of eens kennis maken: leuk!  Kijk hier voor mijn LINKEDIN pagina om te connecten.

Liefs Melissa

Voordat ik ben gaan ondernemen heb ik jaren rondgelopen in het maatschappelijke werkveld. Neem gerust een kijkje op mijn LINKEDIN voor meer informatie over mijn achtergrond. Ik connect graag met je. Verder zou je ook van mij kunnen weten dat ik moeder ben van een zoontje (9). Mensen uitnodigen om bij mij te komen eten doe ik graag, maar het zelf koken kan ik beter achterwegen laten. Het huishouden doen maakt mij ook niet per se blij en ik besteed liever alles uit wat hiermee te maken heeft. In tegenstelling tot dat word ik het meest blij van een goed boek lezen op fijne rustgevende plekken.

Persoonlijk heb ik in mijn verleden te maken gehad met vele emotionele dieptepunten op verschillende manieren. Niet altijd wetende waarom ik hier doorheen mocht gaan. Tot ik het omzette in kracht en inzichten die hebben geleid tot acties. Hierdoor kan ik mensen beter ‘verstaan’ en daarom extra goed helpen.
Ook heb ik in mijn studies, maar ook zeker uit ervaring, geleerd dat we onszelf ontzettend veel wijsmaken wat alles behalve waar is. We kunnen zoveel vrijer leven en ondernemen als we onszelf zijn. Want volgens mijn visie ligt daar je kracht. Optimaal jezelf durven zijn en de kansen zien en grijpen die voor jou zijn weggelegd.

Binnen The Inner Agency houdt ik mij vooral bezig met visie, strategie en de people kant. Alles zo goed mogelijk maken voor de klanten, ons Trustmark en alles rondom onze partners. The Inner Agency is er in het belang voor ons allemaal en kent alleen maar win-win-win scenario’s. Win voor de partners die wij helpen aan fijne klanten en ondersteuning in hun groei op inhoud en op ondernemerschap. Win voor klanten die hun weg via ons kunnen vinden, win voor andere partners zoals verzekeringen, huisartsen etc. waar we een verlengstuk kunnen zijn van elkaar om mensen op een zo goed mogelijke manier te kunnen helpen.

Heb jij nou specifieke vragen aan mij? Voel je vrij om mij te benaderen.

Liefs Sabine

sabine 2