AW-10938059421

Word onze partner

Wij staan altijd open voor nieuwe partners. Onder partners verstaan wij iedere hulpverlener in de meest brede zin van het woord: van therapeut, coach, trainer, opleider, mentor tot iedereen die kan bijdragen aan het welzijn van onze klanten.

Wij bouwen aan een groot netwerk van partners om zo iedere klant te voorzien van de juiste match, maar tevens zijn wij er voor onze partners.

Als partner van The Inner Agency kom je in ons The Inner Agency Partnerprogramma.  Een programma speciaal ontwikkeld ter ondersteuning, ter verbinding en voor groei! Wel werken wij alleen samen met partners die werken vanuit dezelfde gedachten, hiervoor hebben wij ons The Inner Agency Trustmark opgericht. 

Ben jij hulpverlener? Neem dan  gerust contact met ons op wanneer:  

  • Je een lopende praktijk of onderneming hebt.
  • Je de potentie van jouw praktijk wilt vergroten.
  • Een samenwerking zoekt op basis van wederkerigheid.
  • Jij graag een extra kanaal wilt om klanten te ontvangen. 
  • Je deel wilt nemen in een groeiende community van andere hulpverleners.
  • Wanneer je waarde ziet in dat wij een deel van jouw salesproces uit handen nemen.


We hebben speciale partner podcasts opgenomen waarin we de meest gestelde vragen beantwoorden. Deze podcasts vind je op deze pagina, luister ze gerust. ben je benieuwd of een samenwerking bij je past of wil je kennis met ons maken?  Vul even het onderstaand formulier in en je hoort ons snel. 

Partner worden? Stuur ons een bericht

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze  Privacy- en cookieverklaring pagina voor meer informatie.