Sinds de oprichting van The Inner Agency hebben wij al veel matches mogen maken.  Zie hier een aantal reviews. Vanwege privacy noemen wij geen namen

Vrouw, 37 jaar

Al gedurende lange tijd “worstel” ik met bepaalde thema’s in mijn leven. Om deze thema’s het hoofd te bieden heb ik in het verleden meerdere malen hulp gezocht. Eén keer heeft de huisarts me – toen ik erg somber was – doorverwezen naar een psycholoog.

Later heb ik zelf nog hulp gezocht bij een psychosociaal therapeut. Wat deze sessies met elkaar gemeen hadden was dat er vooral veel nadruk lag op denken en op praten. Ik begreep het cognitief allemaal wel, maar voelde me na afloop vooral moe en vond het moeilijk om datgene wat we besproken hadden ook echt te doorvoelen en te doorleven. Ik bleef vooral in m’n hoofd zitten terwijl m’n hoofd altijd al zo vol zit.

Een aantal maanden geleden voelde ik: dit is het moment om voor eens en altijd het oud zeer van me af te schudden. Maar hoe en met wie?

Via via kwam ik in contact met The Inner Agency. Hun werk sprak me erg aan en ik besloot een intake te plannen. Tijdens de intake kwamen we al heel snel tot de kern. Het was fascinerend om te merken hoe snel Sabine (met wie ik sprak tijdens de intake) de vinger op de zere plek wist te leggen en wist te benoemen wat voor type begeleiding voor mij wel en niet zou werken. Tijdens het gesprek koppelde ze mij aan één van de professionals met wie zij samenwerken. Na afloop ontving ik alles wat we besproken hebben ook nog samengevat in een plan op maat.

Inmiddels heb ik twee sessies gehad bij de coach aan wie ik door The Inner Agency gematcht ben. Het mooie is; ik zou zelf nooit voor deze coach gekozen hebben, maar merk nu al dat het een ontzettend goede match is.

Ik ben dan ook erg dankbaar voor het goede advies van The Inner Agency.

Vrouw, 41 jaar

 

Na mijn scheiding was ik volledig mezelf kwijt. Ik was verdrietig omdat mijn man me (voor mijn gevoel) in de steek had gelaten. Ik wilde sterk blijven voor mijn kinderen, maar er speelde enorm veel. Ik moest zoeken naar een nieuwe woonruimte omdat het gezamenlijke huis verkocht werd.  Mijn ex en ik waren niet meer op goede voet en er volgde veel gedoe met advocaten en een rechtszaak. Ik voelde mijzelf eenzaam, ik had moeite met het doorkomen van de dag en wilde zo goed mogelijk blijven functioneren op mijn werk en voor de kindjes. Mijn oudste kind was enorm opstandig en ik had mijn handen vol aan de opvoeding en het blijven draaien van mijn gezin.

Op Instagram zag ik een post van The Inner Agency over hulp na scheiden. Ik had al vaker over hulp nagedacht en deze post sprak me aan waardoor ik een bericht heb gestuurd en een intake werd gepland. Ik vond de intake een fijn gesprek. Ik had nog nooit eerder iets van hulp gezocht en was daarom heel benieuwd.

Het voelde voor mij als een kleine overwinning om nu eindelijk eens iets voor mijzelf te doen, om te gaan werken aan mijn eigen leven en kunnen. Ik kreeg na de intake een plan met 2 boekentips, een platform tip voor alleenstaande ouders en doorverwijzing naar een energetische therapeut waar ik een aantal sessies heb gevolgd en meer geleerd heb om weer terug te komen bij mijn eigen gevoel en in mijn lijf. Ook ben ik aan de slag gegaan met een life coach. Deze heeft me echt zoveel inzichten gegeven en steun geboden. Ik kreeg meer zelfvertrouwen door haar en begon weer grip te krijgen op mijn leven en zag steeds meer nieuwe kansen in alle veranderingen in mijn leven.

Man, 28 jaar

Al langere tijd merkte ik dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik ging steeds slechter slapen en kreeg een steeds korter lontje. Ook voor mijn omgeving was ik niet meer de gezellige man die ze gewend waren. Ik zag mijn vriendin doorgaan met haar leven en wel genieten. Dit frustreerde mij waardoor ik mezelf ging afreageren op haar. Ik had zelf geen idee waarom ik me zo was gaan voelen. Ik had gewoon weinig energie en dacht dat het wel weer over zou gaan.

Mijn vriendin gaf aan dat het tijd werd om hulp te zoeken. Ze heeft lange tijd aan moeten dringen en uiteindelijk ben ik via via bij The Inner Agency terecht gekomen. Ik had helemaal geen behoefte aan hulp. Ik ging er heen omdat mijn vriendin aandrong. Ik had helemaal geen zin om te praten maar tijdens de intake voelde ik me op mijn gemak en was het toch ergens wel fijn om gewoon eens van me af te praten.
Ik dacht eerlijk gezegd dat ik geen hulp  nodig had en dat dit allemaal toch niets zou zijn, maar na de intake veranderde mijn mening een beetje.

Ik wil niet te veel delen over hoe en wat maar uiteindelijk ben ik onder begeleiding gekomen van een therapeut, hier kwamen we middels een familie opstelling op verrassende inzichten welke mij meer open hebben gesteld.

Ook ben ik dankzij The Inner Agency beter voor mijzelf gaan zorgen qua voeding en bewegen door de tips die ik kreeg. Ikzelf was niet op deze therapeut uitgekomen en kan wel zeggen dat ik blij ben dat ik hiernaar doorverwezen ben.

 

Vrouw, 37 jaar

Al van jongs af aan droomde ik van een gezin. Na 2 jaar proberen zijn mijn man en ik naar de huisarts gegaan en bleek dat een kinderwens lastig voor ons werd. We zijn gestart met een medisch traject, maar ik vond de hormonen zwaar. Ik veranderde en voelde me futloos. Ik kon nergens energie voor opbrengen en alles werd me steeds zwaarder.

Na een periode heb ik besloten te stoppen met het traject in het ziekenhuis. Ik kon de maandelijkse teleurstellingen en ziekenhuis bezoeken niet meer aan. Later ging ik mezelf schuldig voelen omdat ik gestopt was. Ik ben naar de huisarts gegaan, ik kreeg hulp vanuit het ziekenhuis en ik begon met het lezen van diverse boeken. Toen er ook nog een situatie op mijn werk zich voordeed wist ik dat ik hulp nodig had.

Ik ben bij The Inner Agency terecht gekomen en heb daar tips en een doorverwijzing gekregen naar een therapeut waar ik nog steeds iedere maand naar toe ga.

 

Man, 33 jaar

Wat ik fijn vind aan de methode van The Inner Agency is dat ik eerst een uitgebreide intake kreeg. Ik was al bij de huisarts geweest, maar daar kreeg ik als advies medicatie en dit wilde ik niet. Ik ben toen uiteindelijk bij de praktijkondersteuner gekomen maar ik wilde meer.

De intake was een prettig gesprek, hier werd echt geluisterd naar mijn verhaal.