Voor Wie?

We maken in het leven van alles mee. Soms hebben we net even hulp nodig om hier mee om te gaan. Wij gaan graag met je in gesprek, want er is ons geen (hulp)vraag te gek. Wij wijzen jou de weg en matchen jou aan de juiste hulp.

Wij zijn er dan ook voor zeer 
uiteenlopende hulpvragen van persoonlijke groei, voor klachten of problemen op fysiek, emotioneel of mentaal en/of spiritueel vlak. Zo zijn er vragen vanuit emotie(s), vragen over lichamelijke of mentale gezondheid, vragen omtrent relaties, zelfvertrouwen, carrière, persoonlijke ontwikkeling of trauma-verwerking.  

We zijn er voor iedereen* die dealt met hulp-of levensvragen

Wij zijn er echt voor iedereen*.  Echter soms is het zo dat vragen niet bij ons thuis horen, maar ook dan denken we met je mee. Wij werken samen met o.a. huisartsen, GGZ-instellingen. Want daar waar de expertise van onze partners stopt, schakelen we over naar andere professionals.

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouders of verzorgers.

Let op! De hulpverleners die door The Inner Agency worden ingezet, zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten, word je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.