AW-10938059421

Voor Wie?

We zijn er voor iedereen* met een hulp- of levensvraag. Wij gaan graag met je in gesprek, want er is ons geen (hulp)vraag te gek. 

Wij zijn er dan ook voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Zo zijn er vragen over levensstijl, persoonlijke groei,  lichamelijke of mentale gezondheid. Vragen vanuit emoties, omtrent relatie, zelfvertrouwen, carrière, stress, werkdruk, familie, financiën, verantwoordelijkheid, hooggevoeligheid, trauma, scheiding, burn-out, vitaliteit en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Wat de vraag ook is; wij zoeken de juiste match!

Wij wijzen je graag de weg. Echter soms is het zo dat vragen niet bij ons thuis horen, maar ook dan denken we met je mee. Wij werken samen met o.a. huisartsen, GGZ-instellingen. Want daar waar de expertise van onze partners stopt, schakelen we over naar andere professionals.

*De diensten van The Inner Agency en haar partners zijn alleen toegankelijk voor personen vanaf 18 jaar of met schriftelijke toestemming van ouders of verzorgers.

Let op! De hulpverleners die door The Inner Agency worden ingezet, zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als (vervanging van) reguliere medische behandeling. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van gezondheidsklachten, word je aangeraden contact op te nemen met de behandelend (huis-)arts of medisch specialist.